Cum sociis Theme natoque penatibus et magnis dis parturie montes, nascetur ridiculus mus. Curabitur ullamcorper id ultricies nisi.

‭+32 477 13 71 13‬ Sint Job Ma - Zat 8.00 - 22.00, Sunday CLOSED
Follow Us
Image Alt

Performance Coaching

#REACHYOURGOALS

Performance Coaching

De beste atleten bezitten bepaalde fysieke kwaliteiten die hen onderscheiden van de rest. Sommige atleten blinken uit in wendbaarheid, anderen in snelheid of duelkracht. Elk individu is anders en bezit zijn/haar kwaliteiten. Echter, elk individu heeft ook zijn/haar zwakkere schakels. Indien deze zwakkere schakels teveel doorwegen, ben je vatbaarder voor blessures. De kans dat je geblesseerd geraakt en niet meer optimaal kan presteren, wil je dan ook liefst zo klein mogelijk houden.

Performance Coaching heeft als doel de kwaliteiten die jouw onderscheiden van de rest nóg beter te maken en de zwakkere schakels bij te schaven. Na een intake en screening, kunnen we voor jou gaan bepalen wat jouw sterke punten en zwakkere schakels zijn. Dit zetten we dan om naar een trainingsprogramma op maat met professionele begeleiding.

Naast een trainingsprogramma op maat, zijn voeding en lifestyle uiteraard ook cruciaal om het maximale uit je trainingen te halen. Ook hier kunnen we samen uitwerken welke strategieën voor jou best van toepassing zijn. Tijd dus om samen aan de slag te gaan en slim om te gaan met wat je doet op training en daarnaast. Zo kan je vanaf nu je maximale potentieel gaan benutten.

Op basis van jarenlange expertise en een grondige screening, wordt er samen met jou bepaald op welke aspecten we gaan focussen om van jou een topatleet te maken.

/ SCREENING

Filmpje is onder constructie

Heel aangename en persoonlijke aanpak! Er wordt rekening gehouden met ieder zijn kunnen met toch zeker genoeg uitdaging. Elke keer een plezier om te gaan!

E. Martens & S. Muylle

Ik werk al 5 jaar samen met Shaun. Ik ken niet veel mensen die zo gedreven zijn en altijd voor je klaarstaan wanneer je hem nodig hebt. Van oefeningen om sterker en fitter te worden, tot oefeningen om je door een blessure te slaan. Kortom, een geweldige professional, maar ook een geweldig persoon.

R. De Laet

De trainingen zijn super tof. Je boekt op een hele korte tijd veel vooruitgang. Het zijn zeer gerichte trainingen waarbij je zelf aangeeft wat je graag wilt verbeteren en waarbij Shaun dan de juiste oefeningen voor geeft. Hij stimuleert mij om beter te worden en mijn doelen te bereiken.

V. Joris