Cum sociis Theme natoque penatibus et magnis dis parturie montes, nascetur ridiculus mus. Curabitur ullamcorper id ultricies nisi.

‭+32 477 13 71 13‬ Sint Job Ma - Zat 8.00 - 22.00, Sunday CLOSED
Follow Us
Image Alt

Personal Coaching

#GETINSHAPE

Personal Coaching

In een uitdagende wereld die continu verandert, is het van belang om elke dag in staat te zijn om op je hoogste niveau te kunnen presteren en toe te werken naar de beste versie van jezelf. Een gezond lichaam is hierbij van vitaal belang.

Op dagelijkse basis werkt Shaun met professionele atleten en begeleidt hij ze in het behalen van hun doelstellingen. Zijn visie en principes die hij door de jaren heen ontwikkeld heeft, zijn natuurlijk ook van toepassing op recreatieve sporters. Iedereen is tenslotte een atleet, mits de nodige aanpassingen naar mogelijkheden en doelstellingen. Bij Shaun ben je aan het juiste adres om op een veilige en leuke manier te werken aan je conditie, kracht, explosiviteit en/of algemene fitness.

Weet je niet goed hoe te beginnen of herval je vaak in blessures wanneer je actie wilt ondernemen richting het behalen van jouw fysieke doelstellingen? Als gecertificeerd kinesitherapeut en performance coach help ik je graag om een geïndividualiseerd plan op te stellen en samen op een veilige en verantwoorde manier richting jouw vooropgestelde doelen te werken.

Heb je soms weinig motivatie of vind je het gewoon leuker om met twee te komen trainen? Neem gerust een trainingspartner mee!

Ik werd de voorbije jaren heel professioneel begeleid door Shaun. Top kerel!

L. Krasniqi

In tegenstelling tot andere kinesisten werd niet enkel het probleem behandeld, maar ook de oorsprong gezocht en werd hier proactief op gewerkt. Steeds wordt er de nadruk gelegd op een fit lichaam en dus niet enkel het herstel van de blessure. Een van de grootste pluspunten vind ik het belang dat Shaun hecht aan de mentale gezondheid, daar dit steeds samenhangt met de fysieke paraatheid. Met een luisterend oor en praktische tips & tricks zorgt Shaun hier voor het totaalpakket!

W. Feys

Shaun is a professional and passionate guy. He knows what it takes to reach a higher performance. I love seeing his face every morning in our gym at the Bosuil stadium.

M. Frey